Ny strømmetjeneste

Nå får du SkyShowtime hos Altibox

Enda mer underholdning å velge blant! SkyShowtime byr på store Hollywood-filmer, populære serier, barnefavoritter og fengslende dokumentarer. Sjekk den ut – første måned spanderer Altibox!

Gratis oppstart

For å gi deg muligheten til å sjekke ut hva strømmetjenesten har å by på, vil SkyShowtime være inkludert i din TV-pakke frem til 14. november. Deretter kan du velge den inn med poengene dine på Mine sider hvis du ønsker å se mer!

Hva er SkyShowtime?

SkyShowtime har toppfilmer og populære serier fra blant andre Universal Pictures, Paramount Pictures og Dreamwords, og legger til nye filmer og serier hver måned. Her finner du «Yellowstone», «Tulse King», «Dexter», «Oppenheimer», «Kung Fu Panda», «Paw Patrol» og veldig mye mer.

Slik ser du SkyShowtime

Den nye strømmetjenesten finner du under «Apper» eller «Strømmetjenester» på TV-en din. Ingen registrering trengs – det er bare å se!

Fra 14. november kan SkyShowtime velges inn i ditt tv-innhold på Mine sider. Da bruker du 30 av poengene som er inkludert i abonnementet ditt. Etter 30 dager kan du bytte med andre kanaler eller strømmetjenester hvis du vil.

Ditt valg

Vi vil at du skal få velge din egen underholdning. Derfor fyller vi stadig på med flere strømmetjenester og kanaler, slik at du kan bruke poengene i abonnementet ditt til å velge den underholdningen du ønsker til enhver tid. Sjekk hva du kan velge blant her.

Men først skal du altså få oppleve dette rike underholdningsuniverset uten å bruke av poengene dine!

Vil du også bli en del av Norges mest fornøyde TV-kunder?

EPSI Rating Norge har for 15. gang målt kundetilfredsheten på TV og strømmetjenester, og Altibox har igjen Norges mest fornøyde kunder!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.