Fiberbredbånd til ditt boligprosjekt

Raske og stabile løsninger

Fiber til ditt boligprosjekt

Hvilke forventninger har kjøper til en ny bolig? Med fiber levert av Signal og produkter fra Altibox sørger dere for at kjøpers krav til en moderne bolig innfris, og bidrar til å differensiere dere fra bruktmarkedet.

Ta kontakt med kundeservice for andre henvendelser.

Hvorfor du bør velge fiber fra Signal og Altibox

Med fiberbredbånd fra Signal sørger du for at boligene innfrir beboers forventning til moderne infrastruktur. Vi leverer kollektive avtaler til meget gunstige priser, og hjelper deg med å finne løsningen som passer best for ditt prosjekt.

Med Altibox får fremtidige beboere den beste og mest moderne løsning for TV, fiberbredbånd og hjemmetelefon. Med et stort produktspekter og konkurransedyktige priser kan vi gi beboerne opplevelsen av en optimal digital hverdag.

Ved å inkludere oss tidlig i planleggingen kan vi hjelpe deg å finne de beste løsningene for ditt nybygg. Vi kan bistå deg i alt fra produktvalg til infrastrukturvalg inn i hver enkelt boenhet. Med oss kan du være trygg på at kunden blir fornøyd med sine digitale tjenester. Vi tar oss også av en-til-en kommunikasjonen med sluttbruker.

Kontakt oss for fiber til ditt boligprosjekt

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om fiberbredbånd fra Altibox til ditt boligprosjekt i Nord-Norge.
Telefon: 75 43 05 00 | E-post: salgbrl@signal.no

Eller ta kontakt med kundeservice her

Odd-Gunnar Moe

Salgskontakt Helgeland

Valter Jacobsen

Salgssjef borettslag, Salten

Mats Warvik

Salgskontakt Troms

Salgskontakt Finnmark, Linn Anett Andersen
Linn Anett Andersen

Salgskontakt Finnmark

Aktuelt