Får du fiber fra oss – leverer vi deg Norges råeste TV- og internettløsning, Altibox!

Ønsker du deg fiber og lynraskt bredbånd til ditt hjem? Får du fiber fra oss – leverer vi deg Norges råeste TV- og internettløsning, Altibox!

Med Altibox har du full frihet og underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler.  Se priser og mer info om tjenestene her.

Familie ser på TV

Nysgjerrig på fiber og vil vite mer?

Hva er fiber, og hvilke fordeler er det med fibernett? Vi har samlet informasjon og svar på spørsmål om fiber og internett. Les «Alt om fibernett»

Er det ikke fiber i nærheten akkurat nå?

Vi har god dekning for fiber i store deler av Nord-Norge, men det er dessverre ikke alle steder vi har etablert fibertilknytning enda. Vi bygger kontinuerlig ut fibernettet vårt. Utbyggingen blir gjort i geografiske områder og styres av interessen i hvert enkelt område.

For å kunne beslutte fiberutbygging er vi avhengige av en gitt oppslutning i de aktuelle områdene. Dersom du melder din inn interesse vil vi lagre denne interessen ihht. våre personvernerklæringer. Jo flere som melder interesse i ditt nabolag, jo større er sannsynligheten for at vi kan levere Altibox til deg og ditt hjem.

Følg fremdriften i fiber-utbyggingen

Klikk på knappen under for å følge fremdriften i de ulike utbyggings-prosjektene våre.

Jo flere som melder interesse for fiber i ditt nabolag, jo større er sannsynligheten for at vi kan bygge ut fiberbredbånd til ditt hjem.

Hvorfor du burde velge Signal​

Best i test

Vi er stolt av å ha Norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder i følge Norsk Kundebarometer (2022). 

TV overalt

Se tv hvor og når du vil, også offline. Vi har app til både mobil, nettbrett og Apple TV. Nye modell A kan også bruke dekoderen trådløst, og ta den med deg på hytta (krever internettilkobling).

Velg innhold selv

Plukk og miks mellom over 80 kanaler, samt strømmetjenester som Netflix, HBO Max og Viaplay.

Døgnåpen kundeservice

Som en av få fiberleverandører er vi tilgjengelig i helger og helligdager!

Altibox Standard

TV + Superraskt internett
kr 1159,-

Pr mnd

  • Internett 500 Mbps opp og ned
  • TV-pakke med 50 valgfrie poeng
  • Programarkiv og start forfra
  • 500 timer opptak
  • TV hvor du vil - i hele EU!
Anbefalt

Fremtidens TV og lynraskt fibernett

Den nye dekoderen vår, Modell A har fått toppkarakter av tek.no.

Vil du bare ha internett?

Vi anbefaler vår mest solgte produktpakke, Altibox Standard, men du kan selvsagt også velge bare internett. Vi leverer hastigheter fra 100 til 1000 Mbps.

Artikler

Kvinne på nett ute i mørket

Trygg på nett

Vi har ‘Fjellvettregler’ og vi har ‘Sjøvettregler’. Oktober er nasjonal sikkerhetsmåned, og da passer det fint å by på noen enkle ‘regler’ som kan gjøre

Les mer »
Altibox gamer jente

5G + fiber = sant 💖

Fibernett fra Altibox er et fremtidsrettet valg som gir deg en eksklusiv båndbredde rett inn i boligen din. Nå skal vi bruke fiberen til å

Les mer »