Altibox har Norges mest fornøyde TV-kunder!

Ingen er mer fornøyde enn TV-kundene til Altibox-partnerskapet. Det viser den nyeste kundeundersøkelsen til EPSI Norge!

Hvert år gjennomfører EPSI Norge en av Nordens største undersøkelser av kundetilfredshet. Undersøkelsen måler blant annet opplevd verdi for pengene, servicenivået, produktkvaliteten og innfrielse av forventninger.

Sjekk ut Altibox sine tidligere resultater her.

Frihet til å velge egen underholdning

Størst fremgang ser vi på spørsmål om valgfriheten kundene får med Altibox TV – slik at hver enkelt kan velge de strømmetjenestene og kanalene de ønsker selv. Kundene setter også pris på relevante råd og anbefalinger, og at Altibox er enkle å forholde seg til.

– Tusen takk for tilliten til alle som har Altibox, i hele Norge. Denne kåringen er en påminnelse om hvor viktig det er å levere god service og produkter, og vi er ydmyke over at dere har valgt oss, sier direktør for privatmarkedet i Altibox, Shiraz Abid og fortsetter: VI er takknemlige for at kundene rangerer oss høyest av alle, samtidig ser vi at det er mye vi kan forbedre oss på. Ambisjonen vår er å score enda høyere ved neste måling.

God marging

Tilbakemeldingene fra kundene gir et gap på hele 4,4 prosentpoeng ned til bransjesnittet. Disse fantastiske resultatene kommer av teamwork på sitt beste.

– Vi vil takke våre dyktige Altibox-partnere og kundeveiledere som jobber hver dag for å gi kundene en god opplevelse. Denne anerkjennelsen motiverer oss til å fortsette å forbedre oss og levere enda bedre service fremover.

Vil du ha Altibox?

Få full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler – kombinert med superraskt og stabilt nett.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.