Vi feirer topplassering fra Norsk Kundebarometer

Takk for tilliten!

Norges mest fornøyde TV og bredbåndskunder

Artikkel fra Altibox

Norsk Kundebarometer har i år igjen spurt nordmenn hvilke tv- og internettleverandør de er mest fornøyde med, og Altibox-partnerskapet tok seieren for både tv og bredbånd.

Norsk Kundebarometer måler tilfredshet og lojalitet, både for tv og bredbånd. Altibox mottar 71,7 tilfredshetspoeng og 80,0 lojalitetspoeng av 100 mulige for bredbånd. For tv-distribusjon er tallene våre 66,6 tilfredshetspoeng og 78,8 lojalitetspoeng.

 

Norsk Kundebarometer (NKB) er et forskningsprogram som gjennomføres ved Handelshøyskolen BI. I over tjue år har de målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

 

Nysgjerrig på Altibox sine resultater i andre tester og undersøkelser? Sjekk her.

Seier med bismak

Vi kan ikke feire seieren uten å sørge bittelitt over at bransjen vår totalt sett ligger for langt nede på listen. Teknologi kan være komplisert, og ting går ikke alltid knirkefritt. Likevel skulle vi ønske at vi kunne klatre enda lenger opp på listene for tilfredshet.

Vi tar ydmykt imot førsteplassen, men tenker ærlig talt at det ikke er godt nok. Så vi bretter opp ermene; neste år vil vi ikke bare ha Norges mest fornøyde kunder, men gjøre alt vi kan for langt mer tilfredse kunder i tillegg.

Tusen takk

En liten bismak til tross, vi er supertakknemlige for tilliten dere viser oss.

Denne seieren deler vi med alle våre fantastiske partnere som sørger for at folk i hele Norge får tilgang på Altibox-produkter.

Ønsker du også Altibox i veggen?

Sjekk her om du også kan bli en av Norges mest fornøyde TV og bredbåndskunder!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.