Altibox TV-Portal

Ønsker du deg en TV-pakke med alle favorittene på én plass?

Hvilken TV-pakke får jeg med Altibox?

Har du Altibox produktpakke med TV og fiberbredbånd, får du en innholdsrik TV-pakke med tilpasset innhold – skreddersydd etter dine egne ønsker. I TV-pakken får du nemlig mellom 50 og 100 poeng som kan brukes for å velge valgfritt innhold. Du har også faste kanaler og kan fritt strømme NRK TV, NRK Super og filmtjenesten Godt Norsk.

Enten du liker sport, filmer eller serier, kan du med andre ord plukke ut egne favoritter som skal inngå i TV-pakken din.🥳

 

Ny TV-boks med enda flere muligheter

Altibox har lansert sin nyeste TV-boks, som åpner døren for et univers av underholdning! Denne TV-boksen samler det gode gamle innholdet du hadde fra før, samt mange nye, kjekke fordeler inn i én oversikt;

Dette får du i den nye TV-boksen

  • Kanaler, strømmetjenester, apper og spill – på ett og samme sted
  • Youtube, spill, strømmetjenester og andre apper fra Google-play butikken
  • Mulighet for trådløs tilkobling
  • Flyttbar TV-dekoder – bruk den både hjemme og på hytta
  • Stemmestyring – snakk til fjernkontrollen
  • 4K og innebygget Chromecast
  • Start forfra, opptak, pause, velg ditt innhold og alt det andre du er vant til.

Har du allerede en eldre dekoder fra Altibox, står du fritt til å velge om du vil beholde den gamle, eller bytte den ut med en ny. Du kan også bruke både gammel og ny samtidig. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om den nye TV-boksen! Den nye boksen kan kun bestilles dersom du har Altibox fiberbredbånd. 

Altibox TV boks Modell A

 

Hva koster TV-pakken fra Altibox?

Prisen på Altibox TV, fiberbredbånd og pakke med begge deler finner du på vår prisoversikt her. 

Ønsker du deg fiber, men er usikker på om du kan få? Da kan du enkelt skrive inn adressen din her, og sjekke. Dersom det må etableres fiber i området, er det lurt å melde interesse. På denne måten får vi vite om behovet, og jo flere som ønsker fiber i området, jo større er sannsynligheten for at vi kan bygge ut! 

 

Hvordan bestiller jeg TV-pakke?

Dersom du vil ha Altibox TV, med eller uten bredbånd, kan du sjekke om du kan få her, eller klikk på knappen under. Dersom Altibox er i nærheten, kan du melde din interesse i skjemaet som kommer opp, og vi vil kontakte deg for eventuell leveranse til din bolig. Dersom det ikke fins fiber i nabolaget fra før, kan du likevel melde interesse. På denne måten får vi vite om behovet, og jo flere som ønsker fiber i området, jo større er sannsynligheten for at vi kan bygge ut! 
 
 

 

Kan jeg bruke Altibox TV på hytta?

Ja, det kan du! Enten via Altibox-appen, eller om du bruker den nyeste TV-boksen som kan kobles opp trådløst på hytta;

Gul tursekk med nettbrett som stikker ut

 

Bruke Altibox-appen

Har du Altibox-appen, kan inntil fem enheter være pålogget samtidig, slik at flere i familien kan se på sitt favorittprogram på samme tid! Skal du streame innhold må du ha nettilgang, men du kan også lagre innhold offline. 

Les mer om Altibox-appen

Koble opp TV-boksen på hytta

Har du den nyeste TV-boksen, kan du koble opp trådløst utenfor hjemmet, så lenge du har internett. Dekoderen kan ikke kobles til ved hjelp av nettverkskabel utenfor hjemmet, kun trådløst. Noen kanaler og programmer i programarkivet kan være utilgjengelig utenfor hjemmeadressen. Dette er på grunn av rettighetsbegrensninger. Husk også at oppkobling av dekoder på hytta, for eksempel, vil føre til høyt forbruk av data! 
 
Ønsker du å koble opp TV-boksen på hytta? Da kan du finne fremgangsmetode for det på knappen under;
 

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.