Noen av de ansatte på lokalkontoret for Signal og Lyse i Alta
Foto: Mediehuset Altaposten Marked

Lokal kompetanse i et større nettverk

Som Nord-Norges største Altibox-partner er lokal tilstedeværelse viktig for Signal Bredbånd.

Tekst: Mediehuset Altaposten Marked

En rekke tjenester – fra avdeling nord

Siden overgangen fra Nornett for fire år siden, har Signal Bredbånd vært svært dedikert til å bevare sin lokale identitet og bidrag til samfunnet.

– Det er viktig for oss å holde fokuset lokalt, og derfor er det ekstra gøy å være en del av et konsern som satser såpass mye utenfor sitt opprinnelsesområde, forteller markedskoordinator i Signal Alta Eirin Adriane Maurstad.

Markedskoordinator Eirin jobber ved pcen
Markedskoordinator Eirin Adriane Maurstad. Foto: Mediehuset Altaposten Marked

Et selskap med lokal tilhørighet

Signal Bredbånd, med sin opprinnelse fra Fauske i Nordland, har over de siste fire årene etablert et sterkt fotavtrykk i nord, og kanskje spesielt i Alta. Nå eies de av Lyse i Stavanger og takket være det brede spekteret av tjenester og engasjement for kvalitet, har de vokst til å bli en pålitelig partner for mange her i Alta

– Vi leverer TV og internettløsninger til kundene, og Altibox er Norges råeste TV-løsning. Stabilitet på linja er vårt store fokus, annet enn det er det kanskje viktigst å skille seg ut når det gjelder TV, forteller Maurstad.

Pålitelig nabo i regionens digitale landskap

Med en kombinasjon av teknologisk ekspertise, et dedikert team og lokal opprinnelse, fortsetter Signal Bredbånd å sette standarden for bredbåndstjenester i både Alta og resten av regionen. Dette gjør at Signal ikke kun posisjonerer seg som en tjenesteleverandør, men som en pålitelig nabo i regionens digitale landskap.

– Signal har også satset en del på gaming de siste årene, så her finner man blant annet tilbud på Xbox-konsoll og nettverk som er tilrettelagt gaming, forteller hun.

Her finner du mer informasjon om Altibox for gamers!

I tillegg til å levere tjenestene, jobber de også for det å skape trygghet på nett.

– Altibox har nylig inngått et samarbeid med MOT og Barnevakten, og vi kjører en del kampanjer mot netthets sammen med Altibox. Det er veldig viktig for oss å ta vare på alle som bruker nettet, forteller Maurstad.

Markedskoordinator Eirin Adriane Maurstad
Markedskoordinator Eirin Adriane Maurstad. Foto: Mediehuset Altaposten Marked

Større avdeling

Kontoret i Alta er sentral når det gjelder Signal sin tilstedeværelse i nord, og sammen med avdelingen i Kirkenes bistår de Altibox-kunder i hele fylket.

– Montøravdelingen vi har her i Alta består av 8 ansatte, der to stykker er lærlinger. De er rett og slett inhouse ressurser som kan rykke ut hvis det er noe som oppstår, forteller hun.

Mønterlærling Morten Høydahl Severinsen foran en montørbil
Mønterlærling Morten Høydahl Severinsen. Foto: Anders Pedersen

– For øyeblikket er vi 16 stykker som jobber her og 8 stykker inne på LYD (Lyse Dialog) som er kundesenteret for Altibox-partnere. Flere av de som jobber nå her er også opprinnelig fra Alta, forteller Maurstad.

Nå jobbes det med å ansette flere folk og bygge ut kundesenteret i Alta.

– LYD har 4 avdelinger, i Stavanger, Porsgrunn, Jørpeland og Alta, så den i Alta er med andre ord avdelingen her i nord, forteller Maurstad.

Være foran på utvikling og innovasjon

Fokuset ligger ikke kun på å levere kvalitetstjenester lokalt, de er også dedikerte til å være innovative og stå i front med utviklingen.

– Vi leverer tjenester til privatkunder, bedriftskunder og borettslag. Så vi har et stort fokus på å kunne tilby dem produkter som er stabilt og trygt, forteller Maurstad.

Som både TV- og nettleverandør er de også nødt til å sørge for å være med i den teknologiske utviklingen.

– Vi ser veldig frem til å fortsette med bidraget vårt til folk her oppe.

Sjekk om du kan få lynrask fiber fra Signal og Altibox!

Sjekk om du kan få fiber

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.