Informasjonskapsler

VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER FOR Å FORENKLE DIN BRUK AV VÅRE NETTSIDER. VED Å BESØKE SIGNAL.NO SAMTYKKER DU I VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER. 

Bruk av informasjonskapsler er en standard funksjonalitet som benyttes av de fleste nettsteder. Alle moderne nettlesere aksepeterer bruken av informasjonskapsler som standard, men de gir likevel mulighet til at man kan deaktivere bruken av disse. Vi gjør videre oppmerksom på at nettsiden muligens ikke vil fungere som forventet dersom man skrur av bruken av informasjonskapsler. Ingen personopplysninger lagres i informasjonskapsler på signal.no

Vi bruker følgende informasjonskapsler

  • Cookie information  Støtter nettstedets tekniske funksjoner.
  • Vimeo Samler informasjon om brukerne og deres aktivitet på nettstedet gjennom innebygde videospillere for analyse og rapporteringsformål.
  • LinkedIn Støtter online markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne for å markedsføre produkter gjennom partnere og andre plattformer. Samler informasjon om brukere og deres aktivitet på nettstedet. Informasjonen brukes til å spore og analysere brukeradferd, for å møte de enkelte brukerbehov og levere målrettet annonsering.
  • Google Analytics Samler informasjon om brukerne og deres aktivitet på nettstedet for analyse og rapporteringsformål
  • Adform Støtter integrasjon eller «embedding» av en tredjepartsplattform på nettstedet for å levere målrettet annonsering
  • Hotjar Samler informasjon om brukerne og bruker disse til markedsanalyser og rapporteringsformål. Samler informasjon om nettstedet og innholdet for rapportering og sikkerhet. Brukes til nettbasert markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne og deres aktivitet på nettstedet. Informasjonen brukes til å målrette annonsering til brukeren på forskjellige kanaler og enheter, samt målrette annonsering til brukeren over hele nettet.
  • Facebook Identifiserer nettlesere med det formål å levere annonser og analysetjenester. Støtter online markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne for å markedsføre produkter gjennom partnere og andre plattformer.
  • Snapchat Samler informasjon om brukerne og deres aktivitet på nettstedet. Informasjonen brukes til å spore og analysere brukeradferd og å levere målrettet annonsering.
  • Snap Støtter online markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne for å markedsføre produkter gjennom partnere og andre plattformer

Det tas forbehold om at det i noen tilfeller kan forekomme informasjonskapsler på nettstedet som ikke ligger dokumentert i listen over.

Statistikkverktøy

For at vi skal kunne utvikle og forbedre nettstedet vårt bruker vi verktøyene Google Analytics for å samle inn og analysere anonymisert trafikkdata. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Disse brukes av Google for å analysere hvordan besøkende anvender nettsidene våre. Signal tar vekk de siste sifrene fra din IP-adresse før informasjonen blir lagret av Google Analytics. Dette gjør at Google kan anslå din geografiske plassering, men IP-adressen kan ikke benyttes for å identifisere deg.

Google bruker denne informasjonen for å vurdere din bruk av nettsidene våre, og lager rapporter til oss om aktiviteten på nettstedet, og for å tilby andre tjenester som benytter informasjon om aktiviteten på nettsidene våre. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom en tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google.

Gjennom bruk av nettsidene våre, godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten som er spesifisert i dette dokumentet, og at Google kan benytte disse opplysningene for det formålet som er beskrevet.

Hvis du ikke ønsker at Signal skal samle inn anonyme data fra deg, kan du melde deg av her: Google Analytics

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.