Vi har mange nordlendinger på laget, men trenger enda fler!

Vi søker stadig etter gode nordlendinger (både innfødte eller innflytta) å jobbe sammen med.

Signalansatte ikledd røde jakker smiler og jubler sammen

Vil du ha en signaljobb?

Under finner du ledige stillinger. Vi er stadig på jakt etter nye kolleger som kan være med på laget. Dersom det ikke ligger stillingsutlysninger her, kan du ta kontakt med vår HR-ansvarlig Grethe Simonsen på grethe.simonsen@signal.no eller sende inn åpen søknad i skjemaet under.

Om signal

Signal er Nord-Norges størst fiber-leverandør. Vi leverer fiber til folk og bedrifter i Nordland, Troms og Finnmark.

Kort fortalt er Signal Nord-Norges største fiberleverandør. Vi er forhandler av Altibox i Nordland (bortsett fra Lofoten og Vesterålen), Troms og Finnmark. Til bedrift leverer vi fiberaksesser og produktet Altibox bedrift via nordnorske forhandlere.

Vi er i dag over 100 ansatte, fordelt på kontorene Bodø (HK), Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik, Finnsnes, Brønnøysund, Alta og Kirkenes.

Selskap i vekst

Signal er et vekstselskap, og vi vil passere 400 MNOK i omsetning i løpet av 2022. Vi skal investere for 500 MNOK de neste 5 årene, og går dermed en svært spennende fremtid i møte. Med kompetente og engasjerte medarbeidere har vi de beste forutsetninger for å utvikle oss og vokse videre her nord.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet, og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder.

Lever åpen søknad

Signalansatte om Signal

André Jenssen - Kundekonsulent avd. Alta

Startet i jobben som kundekonsulent i September 2019, jeg søkte på denne stillingen fordi jeg hadde hørt så mye bra om Signal og det gode arbeidsmiljøet som er i selskapet.

Vi har dyktige og hyggelige medarbeidere på alle plan, er et fint miljø å være en del av.

Hverdagen min består i å hjelpe kundene våre med TV- og Bredbåndsspørsmål. Har en variert og spennende hverdag på kundesenteret, vi behandler nye bestillinger, oppsigelser, kundehenvendelser, fakturaspørsmål og diverse kundesupport.

Stine Værang - Leder marked og samfunnskontakt

Jeg føler meg privilegert som får være leder for markedsavdelingen i en så fremoverlent og spennende teknologibedrift.

Det er høyt under taket og det gir mange muligheter. Atibox-partnerskapet består av lokale leverandører over hele Norge. Det gir tilgang til et unikt nettverk med teknologisk kompetanse på høyeste nivå. Det er viktig for meg at vi er med å bygge kompetanse i nord og at vi bygger samfunnskritisk infrastruktur.

Det at vi har lokal tilhørighet og nærhet til kundene gjør at vi kan tilby kundeservice på et helt annet nivå enn det bransjen kanskje ellers gjør. Dette er nok grunnen til at vi i 2019 vant den offisielle kundetilfredshet- målingen gjennom EPSI – for tiende året på rad – både på bredbånd, tv og for bedriftskunder.

Jan Thomas Nilsen – Teamleder for Montørressurser avd. Alta

Min stilling i Signal er teamleder for montørressurser i Alta. Arbeidsoppgavene mine er ressursstyring og koordinering av arbeidsoppdrag/ mannskap.

Som ansatt i Signal samarbeider jeg med kollegaer som har sterk faglig kompetanse, som er viktig når vi spiller på lag. Arbeidshverdagen min er spennende og variabel med mange store prosjekter som pågår.

Kåre Bergund - Prosjektleder avd. Narvik

Jeg er ansatt som prosjektleder i Signal og jobber med planlegging og gjennomføring av utbyggingsprosjekter i min region.  Signal er etablert i hele Nord- Norge og det å kunne jobbe med kollegaer i hele landsdelen er utrolig motiverende og morsomt.

Det er varierte og spennende arbeidsoppgaver som utføres , så ingen dager er lik i Signal. Da er det godt å jobbe i en bedrift som Signal som har løsningsorienterte medarbeidere.

Jeg føler at Signal tar vare på meg som arbeidstaker og vil legge forholdene tilrette for å utvikle meg og bedriften. Jeg trives kjempegodt og gleder meg til hver dag på jobb.

Robin Krogh - Leder forretningsutvikling

Jeg har gleden av å arbeide i Signal Bredbånd som er Nord-Norges største fiberleverandør og er en fremoverlent og nytenkende bedrift.

I min rolle som leder av forretningsutvikling har jeg ansvaret for en meget kompetent avdeling hvor vi har fokus på innovasjon og nyskapning samt forbedringer av prosesser og implementering av nye systemer.

Jeg finner stor glede av å kunne kombinere min interesse for teknologi og smarte løsninger med en arbeidsrolle hvor jeg kan være med å utvikle selskapet og har stor påvirkningskraft til å dra bedriften opp og fram

Anita Schive - Avdelingsleder avd. Mosjøen

Jeg jobber som leder for Signals entreprenøravdeling i Mosjøen. Her har vi, inkludert en montør på Mo, 8 fast ansatte montører. I sesongen har vi i tillegg håndgravere på kontrakt. Vi har hele Helgeland som arbeidsplass. Vi har daglig nærkontakt med kundene våre og er involvert i både nye prosjekter og vedlikehold og forbedringer av eksisterende nett.

Vi har et miljø der kunden alltid er i fokus. Ikke en dag er lik på jobben, det eneste som er sikkert er at med det sterke og engasjerte teamet vi har, både lokalt og sentralt, leverer vi varen, hver gang. I tillegg til kvalitet, har vi fokus på HMS og at hver og en skal ha en så trygg og god hverdag som mulig.

Her er også rom for personlig utvikling for dem som har ambisjoner for dette. Jeg føler at jeg jobber i en bedrift under stadig utvikling og som har evnen til å se muligheter. Alt dette til sammen får meg til å trives og styrker troen på at vi er med langt inn i fremtiden.

Artikler om Signalansatte