Vi har mange nordlendinger på laget, men trenger enda fler!

Vi søker stadig etter gode nordlendinger (både innfødte eller innflytta) å jobbe sammen med.

Mann på kontoret

Vil du ha en signaljobb?

Under finner du ledige stillinger. Vi er stadig på jakt etter nye kolleger som kan være med på laget. Dersom det ikke ligger stillingsutlysninger her, kan du ta kontakt med vår HR-ansvarlig Øyvind Eiterjord på oyvind.eiterjord@signal.no eller sende inn åpen søknad i skjemaet under.

Dokumentasjonsansvarlig

Vil du jobbe i et teknologiselskap som satser i og på Nord-Norge? Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største fiberselskap, og på grunn av økende aktivitet

Les mer »

Om signal

Signal er Nord-Norges største fiber-leverandør. Vi leverer fiber til folk og bedrifter i Nordland, Troms og Finnmark.

Menneskene i Signal sørger for at vi kan levere robust infrastruktur i verdensklasse og utvikle de smarteste løsningene som sikrer våre kunder sikkert og enkel tilgang til den digitale verden. Hos oss har du mulighet til å sette ditt preg på framtiden. Vi eies av Lyse AS, og vi  kan love at du får spennende oppgaver i et konsern i vekst!

Vi er forhandler av Altibox i Nordland (bortsett fra Lofoten og Vesterålen), Troms og Finnmark. Til bedrift leverer vi fiberaksesser og produktet Altibox bedrift via nordnorske forhandlere.

Vi er i dag over 100 ansatte, fordelt på kontorene Bodø (HK), Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik, Finnsnes, Brønnøysund, Alta og Kirkenes.

Selskap i vekst

Signal er et vekstselskap, og derfor trenger vi de flinkeste folkene med på laget. Vi skal investere for 500 MNOK de neste 5 årene, og går dermed en svært spennende fremtid i møte. 

Med kompetente og engasjerte medarbeidere har vi de beste forutsetninger for å utvikle oss og vokse videre her nord.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet, og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder.

Lever en åpen søknad

Signalansatte om Signal

Kåre Bergund - Prosjektleder avd. Narvik

Jeg er ansatt som prosjektleder i Signal og jobber med planlegging og gjennomføring av utbyggingsprosjekter i min region.  Signal er etablert i hele Nord- Norge og det å kunne jobbe med kollegaer i hele landsdelen er utrolig motiverende og morsomt.

Det er varierte og spennende arbeidsoppgaver som utføres , så ingen dager er lik i Signal. Da er det godt å jobbe i en bedrift som Signal som har løsningsorienterte medarbeidere.

Jeg føler at Signal tar vare på meg som arbeidstaker og vil legge forholdene tilrette for å utvikle meg og bedriften. Jeg trives kjempegodt og gleder meg til hver dag på jobb.

Jan Thomas Nilsen – Teamleder for Montørressurser avd. Alta

Min stilling i Signal er teamleder for montørressurser i Alta. Arbeidsoppgavene mine er ressursstyring og koordinering av arbeidsoppdrag/ mannskap.

Som ansatt i Signal samarbeider jeg med kollegaer som har sterk faglig kompetanse, som er viktig når vi spiller på lag. Arbeidshverdagen min er spennende og variabel med mange store prosjekter som pågår.

Anita Schive - Avdelingsleder avd. Mosjøen

Jeg jobber som leder for Signals entreprenøravdeling i Mosjøen. Her har vi, inkludert en montør på Mo, 8 fast ansatte montører. I sesongen har vi i tillegg håndgravere på kontrakt. Vi har hele Helgeland som arbeidsplass. Vi har daglig nærkontakt med kundene våre og er involvert i både nye prosjekter og vedlikehold og forbedringer av eksisterende nett.

Vi har et miljø der kunden alltid er i fokus. Ikke en dag er lik på jobben, det eneste som er sikkert er at med det sterke og engasjerte teamet vi har, både lokalt og sentralt, leverer vi varen, hver gang. I tillegg til kvalitet, har vi fokus på HMS og at hver og en skal ha en så trygg og god hverdag som mulig.

Her er også rom for personlig utvikling for dem som har ambisjoner for dette. Jeg føler at jeg jobber i en bedrift under stadig utvikling og som har evnen til å se muligheter. Alt dette til sammen får meg til å trives og styrker troen på at vi er med langt inn i fremtiden.

Artikler om Signalansatte

Dokumentasjonsansvarlig

Vil du jobbe i et teknologiselskap som satser i og på Nord-Norge? Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største fiberselskap, og på grunn av økende aktivitet

Les mer »

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.