Søk om støtte til LAN

Vi bidrar med høye hastigheter til små og store LAN som arrangeres der hvor vi har fiberbredbånd. Den aktuelle dagen skrur vi opp farten på linjene slik at dere kan få den aller beste online-opplevelsen. Søknadsfrist er minimum fem – 5 – uker før LANet skal gjennomføres.

Fyll ut søknadsskjema under. For spørsmål send mail til sponsing@signal.no.

Se våre betingelser her

Søknadsskjema

Skriv gjerne noen ord om hvem dere er, hvorfor dere ønsker støtte til LAN, hvor dere planlegger å holde LANet og hvor mange dere tror som kommer til å delta.

BETINGELSER

Hvem kan søke om økte hastigheter til LAN?

Hvem som helst som helst kan søke, men LANet må arrangere på en adresse som har fiberlinje fra Signal. Minimum antall deltakere er fem – 5 – personer.

Slik foregår søknadsprosessen

Den som skal søke om økte hastigheter på fiberlinje fra Signal til gjennomføring av LAN, må fylle ut og sende inn søknadsskjemaet her på nettsiden. Søknadene behandles 7-10 dager etter mottatt søknad.

Vi skrur opp til maksimal hastighet som er mulig på den aktuelle fiberlinjen i perioden LANet skal gjennomføres, men maks i tre – 3 – dager.

Frister for søknader er fem – 5 – uker før LANet skal gjennomføres.

MERK:

Søknader som sendes via andre kanaler enn nettskjemaet blir sendt i retur med henvisning om å benytte nettskjema på denne siden.

For søknad om fibernett eller andre typer prosjekter, gå til Samfunnsansvar

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.