En dame og en mann som smiler og ser på en mobil

Slik kan du spare penger på TV- og bredbåndstjenester

I dag er TV- og bredbåndstjenester en viktig del av hverdagen vår, men kostnadene kan fort løpe løpsk hvis vi ikke passer på. Her er noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut av ditt abonnement hos Altibox, samtidig som du sparer penger!

Strømmetjenester i tillegg til tradisjonell TV

Det første steget for å spare penger er å ta en nærmere titt på hva du faktisk betaler for de ulike TV- og strømmetjenestene dine i dag. Sjekk hvilke valgfrie kanaler og strømmetjenester du har valgt inn på Mine sider. Kanskje du kan velge bort noe du ikke ser på likevel?

Altibox gir tilgang til mange av de store strømmetjenestene som Max, Netflix og TV2 Play. Disse kan velges inn for poeng på Mine Sider. I tillegg finner du vår egen strømmetjeneste Altibox X med masse norsk innhold inkludert i ditt abonnement!

Man watching tv or streaming movie or series with smart tv at home. Film or show on television screen. Person holding the remote control or switching channel. Turning on or off tv.

Utforsk pakkeløsninger

En annen god måte å spare penger på er å se nærmere på Altibox sine pakkeløsninger. Disse pakkene gir deg en komplett løsning på TV og internett til en lavere pris enn om du kjøper hver tjeneste separat. Pakkene er laget for å passe til moderne familiers behov, og gir deg tilgang til mange kanaler, strømmetjenester og raskt internett til en lavere pris.

Undersøk fellesavtaler for borettslag og sameier

Bor du i et borettslag eller sameie? Da kan det være smart å undersøke muligheten for en fellesavtale for TV og bredbånd. Vi tilbyr skreddersydde pakker til lavere priser enn individuelle abonnementer. Tips ditt styre om muligheten og ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Utnytt Altibox Wifi Overalt

Altibox tilbyr nå tjenesten Wifi Overalt, et mesh-nettverk designet for å gi deg bedre wifi-dekning i hele huset. Med Wifi Overalt kan du plassere ut flere wifi-punkter som samarbeider for å gi stabil og rask internettforbindelse overalt i boligen. Dette kan spesielt være nyttig hvis du har store områder med dårlig dekning. Produktet er enkelt å installere, og du kan justere antall wifi-punkter etter behov. Dette sikrer at du har optimal dekning i hele boligen.

Altibox Wifi Overalt, fint plassert på en hylle.
Foto: Line Owren

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.