Bilde av Morten Stein, Salgssjef Bedrift Signal og Katrine Mevatne, Leder i Deadline avd. Bodø.

Raskt internett og nettsikkerhet skal være hverdagen for små og mellomstore bedrifter

Hverdagen til et av Nord-Norges største kreative kommunikasjonsbyråer, Deadline, består av kommunikasjon på tvers av ulike lokasjoner, samt deling av store filer både internt og eksternt. Sikkerhet og lynrask Wi-Fi er en av grunnene til at vi valgte Signal som leverandør i Bodø.

«Vi som produserer såpass mye film, er også ekstra avhengige av at internettet er raskt og stabilt. Det er mange terabyte som går mellom kontorene hver dag.» – Katrine Mevatne, Leder i Deadline avd. Bodø.

Deadline har folk i Bodø, i Harstad, på Sortland, på Hamarøy og i Hamburg. Med ansatte over et så stort areal trenger de løsninger som både gir raskt og stabilt internett til de ansatte, kunder, videooverføringer, og arkivering av materialet.

Internett og sikkerhet er det vi kan best

Vi i Signal gjør det vi kan best, slik at bedrifter som for eksempel Deadline kan drive med det de kan aller best. Uansett omfanget og størrelsen på bedrifter er det viktig å finne behovet og tilby de beste løsningene og produktene for hver bedrift.

Les mer hva vi kan gjøre for din bedrift her.

En risiko vi ikke vil ta

– Vi er oppbevaringspliktige overfor flere av våre rammekunder – det er store summer og verdier som går tapt hvis vi skulle være så uheldig å bli hacket eller angrepet av annen digital svindel, forteller Katrine Mevatne, leder i Deadline avd. Bodø.

I tillegg til fiberbredbånd er rask Wi-Fi og utvidet sikkerhet det absolutt viktigste vi i Signal leverer til våre kunder.

Deadline er en heldigital bedrift som hver dag deler og tar vare på store mengder råstoff for kunder. På lik linje med de fleste bedrifter er også de opptatt av effektivitet, noe et lynraskt internett bidrar til. Kanskje viktigere enn stabilt nett er sikkerhetsaspektet og tilgangen på god kundeservice.

Altibox Premium

Et av produktene som Signal leverer er Altibox Premium. Dette er en løsning de anbefaler alle bedriftskunder. Her kan de selv administrere oppsettet til løsningen, og bestemme ulike tilganger som ansatte skal ha. I tillegg får du brannmur inkludert i løsningen, via en utvidet sikkerhetsløsning fra Cisco Meraki.
– Denne programvaren overvåker kontinuerlig sikkerhetstrusler fra hele verden, sier salgssjef for bedrift i Signal, Morten Stein.

  • Vi kontrollerer trafikken over nettverket for tegn til digitale angrep eller andre sikkerhetstrulser. Trusler som blir oppdaget stoppes umiddelbart, adresseres og loggføres.
  • Vi står alle overfor en stadig økende trussel fra cyberkriminelle. De blir stadig mer sofistikerte og retter seg mot organisasjoner av alle størrelser. Man har rett og slett ikke råd til å la være å ta disse truslene alvorlig. De siste årene har flere store og små bedrifter opplevd alvorlige angrep, og det er all grunn til å tro at dette vil øke i omfang i årene fremover.
  • Det er viktig å kunne tilby veldig god kundeservice. Med Altibox Premium får du som bedrift også hurtig hjelp hvis det skulle oppstå noe, enten det er nedetid eller spørsmål rundt produktet eller andre tjenester, forteller Morten.

Les mer om din bedrifts sikkerhet og Cisco Meraki her.

Stabilt internett sikrer arbeidsplassen

-Vi kunne ikke jobbet med det vi gjør, eller levert i den skalaen vi gjør, om vi ikke hadde et stabilt nett og fokus på sikkerhet. Alt vi gjør er digitalt, og det på tvers av lokasjoner i hele Nord-Norge, sier Mevatne.

– Det er langt færre sysselsatt i en kreativ bransje i Nord-Norge enn i resten av landet. Det er ikke bare dumt for bransjen selv, men også for bedriftene og organsiasjonene i Nord-Norge som har et økt informasjonsbehov. Sånn sett er kreative arbeidsplasser en stor mulighet. Ikke har det spesielt stort klimaavtrykk heller. Alt vi trenger for å skape et sterkt kreativt nordnorsk miljø er strengt tatt kontorplasser og stabilt internett, avslutter hun.

Se hva vi kan tilby deg og din bedrift.

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.