Altibox Valp

Har du bursdag? Da får du sjansen til å støtte lokalsamfunnet!

Annen hver måned gir vi kundene våre som har bursdag en mulighet til å gjøre en forskjell. Du får mulighet til å nominere din hjertesak i ditt lokalsamfunn, og bidrar dermed til å løfte frem viktige lokale initiativer.

Hvordan fungerer det?

  1. Er det din bursdag? Gratulerer! Du vil få en e-post fra oss der du kan nominere en organisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
  2. Alle nominerte er med i trekningen av 5.000 kroner
  3. Én vinner trekkes annen hver måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å videreformidle dette sammen med oss.

Bidrag til lokalsamfunnet

Vi gir deg muligheten til å gjøre din bursdag ekstra meningsfull. Pengene går direkte til å støtte lokale prosjekter, spesielt rettet mot å skape positive opplevelser for barn og unge fra familier med begrensede ressurser.

Ekstra støtte

Alle våre kunder som har bursdag i den aktuelle perioden kan nominere en lokal gruppe eller organisasjon. I tillegg til at vinneren får 5.000 kroner, er alle nominerte med i trekningen av 25.000 kroner hver sjette måned.

Viktig å nominere

Hold øye med e-posten din når du har bursdag for muligheten til å nominere din lokalsamfunnsfavoritt, og bli med i trekningen! Sammen med deg vil vi gi tilbake til samfunnet med en ekstra porsjon glede!

Ønsker du å søke støtte til ditt lag eller forening?

Signal ønsker å ta en aktiv del i en rivende utvikling i Nord-Norge, og skal være en positiv støttespiller for de som skaper engasjement og verdier i landsdelen.

Les mer om vårt samfunnsansvar og søk her!

Innhold

Følg oss på sosiale medier

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre

Relaterte innlegg:

Stikkord:

Kategorier:

Husk å følg oss i Sosiale Medier!

På Facebook og Instagram deler vi nyttig og dagsaktuell informasjon som kan være med på å gi deg den beste opplevelsen av tjenestene våre.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.