Altibox Bedrift Premium

Fiberbredbånd, wifi og utvidet sikkerhet

Raskt, stabilt og sikkert, alt i en pakke.

På nett. Raskt, stabilt og sikkert.

Liten eller stor bedrift?  Altibox Bedrift Premium gir deg en pakkeløsning som består av lynraskt og stabilt internett – pluss trådløs dekning OG utvidet sikkerhet – alt du trenger for et velfungerende og trygt nettverk på jobben, uansett om dere er 2 eller 2000. 

Dette er inkludert i Altibox Bedrift Premium*:

*Forutsetter Altibox Bedrift Fiberbredbånd. Ikke kunde? Klikk her!

På nett. Alltid og selvfølgelig.

Å være på nett er å være på jobb. Derfor må hastighet, stabilitet og sikkerhet være på topp hele tiden. Med Altibox Bedrift får du høyhastighets fibertilkobling med lynrask wifi og utvidet sikkerhetsløsning fra Cisco Meraki. Vi tilpasser løsningen bedriftens behov og lokaler, og kommer gjerne på en befaring for å finne den beste løsningen sammen med dere.

Altibox Premium gir deg utvidet sikkerhet

Lynraskt fiberbredbånd, stabilt trådløst internett og profesjonell digital sikkerhet – i én pakke tilpasset små, mellomstore og større bedrifter.

Oppdage og stoppe angrep

Vi kontrollerer trafikken over ditt nettverk for tegn til digitale angrep eller andre sikkerhetstrusler. Trusler som oppdages, blir umiddelbart adressert og loggført.

Filtrering av uønsket innhold

Enten det dreier seg om pornografi, gambling, sosiale nettverk eller annet uønsket innhold - du velger selv hvilke kategorier som gjøres helt utilgjengelig på bedriftens nettverk.

Brannmur

Den utvidete sikkerhetspakken til Altibox Bedrift inneholder også en meget god brannmur som beskytter mot uautorisert tilgang til bedriftens utstyr, programvare og informasjon, og som også hindrer spredning av datavirus.

Blokkere skadelig programvare

Altibox Bedrift tilbyr å blokkere skadelig programvare (ofte kalt malware eller datavirus) fra å komme inn på bedriftens nettverk. Identifiseringen av programvaren skjer gjennom analyse og sammenligning av filer opp mot en sentral oppdatert database.

DDoS-beskyttelse

Målrettede angrep i form av et høyt antall kunstige forespørsler mot bedriftens nettsted eller online-tjenester, kan føre til at tjenestene eller nettverksforbindelsen blir overbelastet og settes ut av drift. Vi beskytter bedriften mot slike DDoS-angrep.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.