Din bedrift fortjener

En trygg og god strømavtale
Ingen skjulte påslag
Konkurranse-dyktig pris
Økt hastighet på bredbåndet!
Signal Strøm

Signal strøm til din bedrift

Med Signal Strøm Bedrift får du ikke bare en trygg og god strømavtale – vi øker også hastigheten på bredbåndet ditt – helt kostnadsfritt!

Pris Strømavtale

•  Konkurransedyktig spotprisavtale  •  Ingen binding  •  Økt hastighet på bredbåndet

Dersom bedriften har både strøm og bredbånd fra Signal, øker vi hastigheten med et helt nivå på bredbåndet – uten tillegg i pris!

Har du bredbånd 100, oppgraderer vi hastigheten din til 200, for samme pris!

Prisforklaring:

Spotpris: Følger markedsprisen på strømmen vi kjøper fra NordPool
Påslag: 6,44 øre/kWh
Månedsbeløp: 69 kroner
Valgfritt: Tilgang til «Energioversikten»: 29 kr pr mnd (Les mer her)

Prisen inkluderer elsertifikat. Nettleie kommer utenom og betales til din netteier. Sjekk hva nettleien koster der du holder til. Strømavtalen har ingen bindingstid, men fordelen på bredbåndsabonnementet forutsetter aktiv strømavtale.

BESTILL STRØM

Under kan du bestille Signal Strøm levert av Lyse.

Du kan også lese Signals vilkår for Bedrift dersom du har, eller ønsker Altibox Bedrift. Klikk her.

Om strømavtalen

Signal Strøm er en gunstig avtale for bedrifter som ønsker å betale minst mulig for strømmen.

Som bedriftskunde av Signal får du økt hastighet på bredbåndet, helt kostnadsfritt, dersom du velger oss som strømleverandør!

HVORFOR SIGNAL STRØM TIL BEDRIFTEN?

Mer verdi for deg – mer verdi for oss!

Som din lokale bredbåndsleverandør, ønsker vi også å tilby andre produkter – nemlig strøm! Vi øker verdien på bredbåndsproduktet du allerede har i dag, dersom du også kjøper strømmen fra oss.

Ikke bare får du en super strømavtale til en konkurransedyktig spotprisavtale; Du får også et høyere hastighetstrinn på bredbåndet ditt – helt uten ekstra kostnad! 

*For å få økt hastighet på bredbåndet, forutsetter det at du har Altibox Bedrift fra Signal i tillegg til strøm. Les mer i våre vilkår her.

Jente smiler mens hun strekker seg opp mot lyslenke og fester en pære til lenken

Kundeservice

Under ser du ofte stilte spørsmål og kontaktinformasjon til kundeservice for strømkunder. Vi har også laget noen hjelpsomme artikler om strømpriser her.

FAQ Strømforbruk

Se ut av vinduet, er det mørkt hos naboene?

Om det er mørkt hos andre i ditt område ligger problemet sannsynligvis hos nettselskapet. Sjekk nettsiden til ditt nettselskap.

Av nøytralitetshensyn ligger informasjon om strømbrudd, nettleie, bytte av strømmåler, elsikkerhet og lignende, på deres nettsider. Dette er krav fra NVE.

Lyse Elnett er nettselskapet for kommunene Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Rennesøy, Kvitsøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland, Gjesdal og Time.

Er du fortsatt usikker? Kontakt oss, så skal vi hjelpe deg videre.

På Min side får du full oversikt over hva du bruker i strøm og hva den koster deg. I tillegg kan du betjene ditt eget kundeforhold ved å bl.a. se og utsette faktura.

Den nye måleren skal først og fremst lese av strømforbruket automatisk og sende dette inn til nettselskapet. Det er flere fordeler både for deg som kunde og for samfunnet.

  • Du slipper å lese av strømforbruket og sende informasjon til nettselskapet.
  • Mer nøyaktig strømregning siden du kan se hva strømmen koster akkurat på den tiden du bruker den.
  • Bedre oversikt over strømforbruket siden du kan se hva du bruker hver time.
  • Det jobbes med å få på plass systemer der målet er at strømbrudd varsles automatisk til vår driftssentral og dermed kan rettes raskere.
  • I dag er det bare de store feilene som varsles automatisk Nye målere kan også varsle om jordfeil og feil på spenning

Elhub er en nøytral datahub som håndterer all måledata og markedsprosesser i det norske kraftmarkedet.

Gjennom standardiserte grensesnitt for meldingsutveksling forholder alle markedsaktører seg til én part. Elhub tar imot og prosesserer innkommende meldinger, og genererer deretter meldinger i retur til innsender og relevante parter. I henhold til en rekke valideringsregler mottar derfor markedsaktørene innen kort tid informasjon om for eksempel gjennomførte leverandørbytter, endring av grunndata og måleverdier for produksjon og forbruk i Norge.

Du kan logge inn på Elhub for å gi strømleverandører tilgang til dine data. 

Energioversikten

Energioversikten er et analyseverktøy som gir oversikt over bedriftens energiforbruk. Tjenesten er valgfri og har et fast månedsbeløp per leveransepunkt og faktureres sammen med faktura for kraftkjøp. Ingen bindingstid.

FAQ Strømpriser

Strømregningen består av tre ting: strømpris, nettleie og myndighetspålagte avgifter. 

Strømprisen består av markedsprisen (det samme som vi kjøper strømmen for fra NordPool) + et påslag. Kostnad for elsertifikater er inkludert i dette påslaget. 

Nettleien går til din lokale netteier, og dekker drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet, samt avgifter til staten. 

Store deler av strømregningen er avgifter til staten, og vil være lik uavhengig av hvilken strømleverandør du har. 

Kakediagram som viser hva strømprisen består av.

Har du spørsmål knyttet til din faktura, kan du lese mer om vår fakturaforklaring.

Opprinnelsesgarantier er en felles europeisk ordning som skal bidra til økt etterspørsel og utbygging av fornybar energi. Lyse selger disse garantiene til sine kunder gjennom tilleggstjenesten 100 % Fornybar, som er en tilleggsavtale til din ordinære strømavtale. Med denne tjenesten, garanteres det at det produseres like mye fornybar energi som du selv forbruker.  

Elsertifikat er en miljøvennlig ordning som betyr at for hver kWh strøm du kjøper, legges det på et lite beløp – en støtte for å sikre at enda mer kraft skal produseres fra fornybare energikilder.

Som belønning for å produsere fornybar kraft, mottar produsenten elsertifikater. Kraftleverandørene må kjøpe elsertifikater som dekker kundenes forbruk. Dette er beskrevet i norsk lov i «Lov om Elsertifikater» som trådte i kraft 1. januar 2012.

Kjøp og salg av strøm er regulert gjennom børsen NordPool Spot, noe som betyr at kraftleverandøren Lyse Energisalg må betale elsertifikater på lik linje som alle andre, selv om Lyse-konsernet også produserer fornybar kraft gjennom selskapet Lyse Produksjon. 

Prisene på elsertifikater økte med 350 % fra inngangen av 2018 til september 2018. Økning i pris på elsertifikater vil ofte gjenspeiles i økte påslag på strømprisen hos strømleverandørene. 

Strømregningen din er inndelt i nettleie og strømforbruk. Nettleien går til din lokale netteier, og dekker drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet, samt avgifter til staten. Det vil alltid kun være én netteier per et geografisk område, og du kan derfor ikke velge hvem som skal være din netteier. Nettleien betaler du ditt nettselskap uavhengig av strømleverandør.  

Strøm kjøper du av en strømleverandør, som alltid vil være et selskap adskilt fra nettselskapet.  Strømdelen av regningen din vil først og fremst avhenge av strømpriser og hvor mye strøm du bruker. Som forbruker står du fritt til å velge hvilken strømleverandør du vil ha. 

Av nøytralitetshensyn ligger informasjon om nettleiepriser, strømbrudd, bytte av strømmåler, elsikkerhet og lignende, på nettsidene til ditt lokale nettselskap. 

Signal Bredbånd er samarbeidspartner med Lyse. Vi har derfor fordelen med å kunne tilby en gunstig innkjøpsprisavtale på strøm levert av Lyse. Derfor vil du som strømkunde motta ordrebekreftelse og faktura fra Lyse.

Kundeservice strøm

Andre spørsmål om strøm?
Kundeservice hos Lyse vil hjelpe deg?

Tel. 51 90 80 90

Aktuelt