Digitale helter

I filmen «Alle burde ha en nordlending» fra 2015 fikk vi innsikt i hvordan nordlendinger blir skapt, og hvordan vi gjennom generasjoner har opparbeidet oss helt spesielle egenskaper. 

Nordlendinger er blant annet kjent for å bevare roen i utfordrende situasjoner og til å hjelpe andre i ekstreme forhold.

Nordlendingers spesielle egenskaper

Disse unike egenskapene er spesielt bra å ha når vi nå står foran en omfattende digitalisering av samfunnet. For hvem burde være bedre til å tilpasse seg denne omstilling enn nordlendingene? I Nord-Norge har vi skjønt at de virkelige digitale ekspertene er den oppvoksende generasjonen; de unge gutter og jenter som i stor grad lever livet sitt gjennom internett. De som blant annet driver idrett sammen med andre unge fra hele verden. Det er de unge som virkelig forstår den digitale fremtiden. De lever den nå.

Derfor mener vi at alle burde ha en digital nordlending.

Se "dokumentarfilmen" om en helt vanlig sports-familie fra Nord-Norge; Team Thoresen-Wiik.

Signal sponser små og store LAN i Nord-Norge

Vi bidrar med høye hastigheter til små og store LAN som arrangeres der hvor vi har fiberbredbånd. Den aktuelle dagen skrur vi opp farten på linjene slik at de digitale heltene kan få den aller beste online-opplevelsen.

Derfor mener vi at alle burde ha en digital nordlending.

Aktuelt

Logoen til organisasjonen Barenvakten.

Signal og Barnevakten

Digital kompetanse og nettvett er noe vi i Signal mener er viktig for alle, derfor har vi blant annet inngått et samarbeid med Barnevakten.

Formålet med Barnevakten er at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte, og at barn og unge skal vokse opp med et medietilbud som inngår som en positiv del av en sunn oppvekst.

På barnevakten.no finner du oversikt over foredragstilbud, nyttige artikler og anmeldelser av film, spill, apper og programmer for barn og unge.

Aktuelle artikler på barnevakten.no:


Støtte til foredrag med Barnevakten

Fra januar 2018 har Signal inngått avtale med Barnevakten.no* om et samarbeid som gjør det mulig for foreldregrupper, barnehager og skoler i Nord-Norge å arrangere nettvett-foredrag med Barnevakten og få dekket inntil 4.500kr fra oss.

NB! Alle stipender for gjennomføring av nettvett-foredrag i 2018 er nå utdelt. Følg med for nye muligheter i 2019.