Bli kjent med våre kunder

Hvem leverer vi fiber til?

Nysgjerrig på hvilken rolle fiberen spiller for folk og i næringslivet?

Vi i Signal er stolte over våre kunder, og ønsker å gi deg muligheten til å bli bedre kjent med dem! Derfor har vi snakket med noen disse for å vise frem hvem de er og hva de driver med. Ikke minst er det innmari spennende å se hvordan ulike mennesker og bransjer har bruk for produktene vi leverer.

Bedrift og gira på fiber? 

Hvorfor skal din bedrift velge Signal som leverandør?

Hos Signal forstår vi viktigheten av pålitelige og robuste tjenester for bedrifter i Nord-Norge. Vårt samarbeid med Altibox sikrer at våre bedriftskunder får tilgang til stabil og rask bredbånd og TV-tjenester, noe som er kritisk i et område preget av utfordrende vær og geografiske forhold.

Vår toppmoderne teknologi gir ikke bare tilgang til høyhastighets internett, men også et omfattende underholdningsunivers. Dette støtter bedriftenes daglige drift, kundeengasjement og ansattes velferd. Ved å velge oss sikrer bedrifter i Nord-Norge driftskontinuitet og de nødvendige verktøyene for å vokse og lykkes i en stadig mer digital verden.

Videoen viser en av våre kunder, Nova Sea under vårt besøk på Lovund i 2020.

Våre kunder

Her kan du lese saker og se videoer fra noen av bedriftskundene vi har snakket med.

Du har blitt videresendt

Velkommen til Signal!

Siden du nettopp prøvde å besøke, er nå lagt ned etter at din leverandør har blitt en del av Signal Bredbånd AS. 

Siden du er videresendt til, inneholder informasjon om dine tidligere produkter, eller bestillingsmuligheter om vi enda ikke kan levere Altibox i ditt område. 

Dersom du allerede har fått fiber og Altibox, kan du forholde deg til forsiden vår, signal.no.